Yleinen

Jatkuvaa järjestelmäkehitystä

Mobiilipaikannus on saatavilla testikäyttöön.Paikannus perustuu useamman tukiaseman nk. kolmiomittaukseen. Markkinoilla on olemassa järjestelmiä, jotka ovat tarjonneet paikannusta perustuen internetistä saatavaan paikannukseen. Tämä on kuitenkin epätarkka, sillä mobiilin nettisovelluksen kautta tullut paikkapäivitys saattaa olla 1/2 tuntia vanha. Tukiasemapaikannusta käyttää mm viranomaisverkko (kuten 112). Paikannus perustuu siihen, että mobiili peilaa signaalin kolmesta tukiasemasta joiden risteyskohdassa paikannettava laite sijaitsee. Tälläisen paikannuksen virhemarginaali on vain suuruusluokkaa noin 10 metriä. AVUXin käyttökohteet paikannuksessa liittyvät esimerkiksi työn kuittaamiseen tai vaikkapa keikkakierroksiin. Kysy lisää ja tilaa palvelu: info@kuparisolutions.fi. Kirjoittaja: Janne Helekorpi

Author


Avatar